Eva => Sanne         19 Mar 2005, 14:27

Heey kerel!
Een krabbel van mij-> had je niet verwacht he? Ik vind het straks nog leuk dat hyves hahaha. succes met roeien ouwe!kuslacht!
Sanne => Eva         20 mrt 2005, 21:56

Heey EEfffiee aka Evert!:swinging: Man ik ben te kapot voor woorden, echt niet normaal:shock: , ik zag roeiers die geblikt hadden met een biertjuh staan en ja ik was wel jaloers..wij gaan ook nog wel eens blikken en dan mag je drinken.
Maar leef jij nog lekker? :banana:en ik hoop dat het goed gaat komen met de brief:wave: , :love kissing:, Sjanekopfje.
Sanne => Eva         9 apr 2005, 01:15

Heey Eef:crazy:
Daar ben ik dan thuis vanuit de vrieskou...|-s , niet heel relaxend, maar het was wel supercool zeg! echt niet normaal..hoop dat het dan toch nog een beetje een goede afsluiting was na deze week voor je hosanna!,
:love kissing:, Sjaan.
Eva => Sanne         9 Apr 2005, 16:23

Heej Sjaan!
Ja het concert was echt super gister!!Ben echt fan van Daniel B.!En van onze supersexy kingsize vriendin, die lekker stond te shaken HAHAHAHA. Goeie afsluiting vd week idd... Kus Evert(h)
Sanne => Allison     15 apr 2005, 10:04

Majesteit :crazy:zondag van de troon gestoten he :'-( ..laten we dan op de Randstad weer lekker gaan Boegpoepen :swinging::lips:Sanne => Eva         15 apr 2005, 10:12

heey eefffeer de eefhosanna
Alles goed? Wat ga je vandaag zo'n btje doen? Niet te hard studeren tochcrazy, trouwens als je dat stuk in de krant nog scant wil ik het wel ff lezen. Nou dikke daniel kusss:threesome:
Allison => Sanne     20 Apr 2005, 23:06

hee san alias pg!! zullen we dit weekend dan maar even laten zien hoe het moet? vooral wij als boegen moeten natuurlijk onwijs patsen aangezien wij als eerste over de finish komen( ik hoop natuurlijk de hele boot)!! :geschokt: :twijfelend:tot morgen x alli
Sanne => Allison     26 mei 2005, 11:44

Ja hallo:hosanna!: , Allie Bellie hoort bij de boegen :duim omhoog: :hangloose: JA! Ze is niet voor niks het langste (!) lid van de boegproppen:clap: :springend!: :rollend!: :vredig!: :lips: voor Allie!
Eva => Sanne         3 jun 2005, 16:16

eej sjansie! al zin in jc weekend? ikke cker wel! en nu beetje hopen op lekker weer! lachende lippen
Sanne => Eva         31 jul 2005, 17:29

Heey eef:peace:
Zie net dat je ook zo'n geweldig grote Everwood fan bent..blegh:pipe: het is gewoon leuk omdat het te saai voor woorden is of heb je wel degelijk een betere motivatie:pig: ?
Ik heb zin om volgende week als een echte droogheid te gaan kamperen:kilian: , dat gaat vast wel lachuh worden:drinking: :hangloose:. Alleen hopen op 'n btje lekker weer
want met regen is het natuurlijk ook niet alles:breakdance:
Ik spreek je , meisje met de bruine benen:jumping:
:threesome:
Eva => Sanne         31 Jul 2005, 21:49

Heej homie!
over dat bloemendaal (vanavond is trouwens beachbop dat missen we helaassmiley verdrietig ) maarre ik heb de camping nog niet gebeld en jetski zei vandaag dat jullie woensdag of donderdag wilden gaan. problemo, want ik kan pas zaterdag. Anders misschien 1 nachtje volgende week?twijfelend we bellen, kusssssssssss
Sanne => Allison     10 aug 2005, 13:14

:crazy: Alle snellie bel
Al 'n tbje werk zat?jumping!
jammer dat we niet meer naar mimizan gaan..maar ja, komt vast wel goed. Vrijdag naar HOUT feestje? Ik kom waarschijnlijk ook wel..na de BBQ.
Kus, san.
Allison => Sanne     11 aug 2005, 09:48

he san, ik vind het ook balen dat we niet meer kunnen gaan surfen,maar ik denk dat ik nog harder baal als ik bankroet ben...maar gaan sparen voor volgend jaar dan? tot morgen, kunnen we ons verdriet verdrinken met een biertje::'-(
x alli

Sanne => Eva         19 sep 2005, 17:10

Heey EEf Toppertje!!:clap: :cheer:
Kan het gewoon niet geloven..de euforie wat een cijfer mensen, dit is teamwork dit is het! Ik kan er even niet meer overuit! :hangloose::banana::hangloose::banana:
tijd voor een klein inhouse partietje:threesisters: :kilian::kilian::kilian:, goed onderhand is er nu al een heel concert via hyves langsgekomen..hehehehe.
tot snel homie:flowers:
Eva => Sanne         19 Sep 2005, 19:03

Haha ik ben fan van de dansende bananen!!:hangloose: :banana:Maarre toppie knakker!:breakdance: We moeten snel weer een gezamelijke inhouse party doen, daar zijn we goed in:rasta:
Ciao!:coffee:
Eva => Sanne         9 Oct 2005, 20:41

He San! Hoe was je gala?? Je hebt het vast leuk gehad.. Tijd niet gezien kerel:'-( , we moeten maar snel een keer gaan thee drinken! Ik heb morgenochtend tentamen dus zit even in een depressie (6)Laters mak!
Sanne => Allison     12 okt 2005, 12:45

Allie Snellie Bellie :cheer: zong de sterren van de hellie:clap:
:threesisters::cheerleader::kilian:, :dj::crush:
Allison => Sanne     18 okt 2005, 11:53

he san! voeg me nu eens toe bij je msn!dan kan je het filmpje doorsturen! xxx alli
Sanne => Eva         26 okt 2005, 00:41

Eefie!!!!!!!! Lekker ding:jumping: . Hoe gaat het met je?:peace: Nog lekkere ruzie gemaakt met mensen?:coolpeace: . Jongens gek gemaakt met je charmes? Zodat ze niet in staat meer zijn te kunnen functioneren en normaal na te denken en je zeker niet op een normale manier te handelen:shrug: ..onder normaal verstaan we: respect man!(a) . Je overlaadt ze eerst en vervolgens weten ze niet wat ze meemaken en worden ze gek als ze even opzij worden gezet..dat kan het ego niet aan hoor..en beschermen ze zichzelf maar om Eva van Adam&Eva (als die niet weten hoe de liefde werkt dan waren wij er nooit geweest:chinrub: ) uit hun kopfe:ghost: te zetten en iets verschrikkelijk moois mis te lopen:duck: . Something that could change your life..
Love You!:heartbounce:
Sanne => Allison     10 jan 2006, 22:10

Al dit is toch geweldig!:thumb up!: :tooth:
Het officiële Boegbeeldgedicht

Je kan niet iedereen vragen,
De last van de techniek te dragen.
Het zit in je, dat valt niet te leren,
Slagen en middenschip te compenseren .

De 1e nummers, in de boot laatste op rij ,
de boegroeiers dat zijn zij.
Zij zullen bij de laatste halen,
als eerste de eindstreep behalen.
Dit is het beeld van een boeg,
Geschreven door boegbeeld: een geïnstalleerde ploeg.

Boegbeeld
Boeg zijn is zo mooi:hangloose:

Sanne => Eva         12 jan 2006, 00:03

:baby:? wat is dit voor dubieuze smiley?
Allison => Sanne     12 Jan 2006, 12:12

he sannepan! boegbeelden zijn inderdaad supermooi! en wij als ultieme boegbeelden kunnen dat natuurlijk weten! dit jaar heb ik ook weer een mooi boegplekje weten te veroveren, maar ik vrees dat niemand jou en japie kan overtreffen, jullie spannen als boegbeelden toch echt de kroon! :surfer::surfer::shades::cheerleader::crazy:
x allibellisnelli
Eva => Sanne         12 Jan 2006, 22:03

Wat toevallig dat je net gisteravond die krabbel stuurde, vind je niet? Het gaat met mij nu wel een beetje, vind t een beetje zielg voor Len:'-( , maar werk was ok, ze vonden dat ik ´sta als een huis´(weet niet hoe ik dat compliment moet opvatten:-? ) en ze hebben me een jaarcontract gegeven, dus dat is wel relaxt.. spreek je snel en het was fijn dat je erbij was vanmiddag:love kissing: x
Sanne => Eva         17 jan 2006, 22:06

Eef wat doe je?:shrug: ..wat is er aan de hand?:-? Wilde weten of je morgen jc ging eten:chinrub: en wil binnenkort echt nog even los gaan:dancing: met jou!:swinging: :banana::banana::banana::hangloose::hangloose::hangloose:alcohol schijnt namelijk verdovend te werken:swinging: :banana:precies wat ik nodig heb..kan ik de pijnstillers even laten voor wat ze zijn.. dag lief vriendinnetje:hearts:Sanne => Allison     17 jan 2006, 22:08

Allie Bellie Snellie = TURBO bellie flying superman! zo auf das wasser
Sanne => Eva         22 jan 2006, 15:51

Zum essen this wochenende? :eyes:Of hou je je deze week alleen bezig met nurdenzaken:shrug: :nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::ghost::ghost::ghost::ghost:
Eva => Sanne         22 Jan 2006, 19:44

Hoi banaantje:banana: :banana::banana:
ik ben idd bezig met serieuze Nerd-Business:chinrub: :reading:maar miss kunnen we woensdag avond essen zusammen:hungry: Hoe ging je tentamen? Verder nog een spannend weekend gehad?:hangloose: Kus Evert:machinegun:
Allison => Sanne     25 jan 2006, 21:50

he sannepan, ik heb vanavond even met jaap gepraat en we zijn het er over eens dat we je echt te erg missen, dus je moet maar snel weer opknappen! zodat we je weer vaker zien! heb zin in het feestje zaterdag! zorg jij voor de japanse mix? of wij allemaal eigenlijk haha! liefs allibellisnelli
Eva => Sanne         16 Jul 2006, 16:55

He Sjanekopf!!
De foto´s van Bloemendaal staan erop (inclusief de onderbroeken-vent+o( Was een superleuke dag!!!!!!!!!!!!:love kissing: :love heart!:EEvert
Allison => Sanne     5 aug 2006, 16:03

he lieve san, superleuke foto's van jou en annemiek! dikke kus, alli
Allison => Sanne     12 sep 2006, 17:27

he lieve san, ik weet niet of ik mn zus zover krijg dat ze ff de boeing bij jou achter het huisje land, dus ik denk toch dat het de hummer wordt. maar dat moet ik uiteraard even met der vati overleggen. ik zie je morgen rond half 3 dan bespreken we het verder!
liefs snellie
Allison => Sanne     12 dec 2008, 23:18

:hugging:
volgend vorig


Foto Sanne Gresnigt met gitaar bij avondje uit
Sanne Gresnigt ontspannen met gitaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Sanne Gresnigt in de roeiboot (acht) bij de Martini Regatta-4jun'05
Martini Regatta Groningen juni'05
Sanne Gresnigt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Sanne Gresnigt lopend op het strand vanuit zee
Sanne Gresnigt in zomervakantie 2005
V1.5 
 Bezoek sinds aug'08