Sanne     4 apr 2005, 14:48

Yo beer hier komt die eerste krabbel van mij danswinging! , had je beloofd je al eerder te vervelen, maar nu ff want ik word helemaal gek:breakdance: , en jij maar :drinking:, al valt het deze week wel een btje mee..:crazy: maar beer ik ga leren moet nog 26 uur rim samenvatten, je weet het he en jij nog 11 uur..ja leuk leuk, nou de ballen, kus, Sjansie.
Joyce     7 Apr 2005, 00:54

Beer! Ga je zo maar eens even bellen om te laten weten dat ik iig mijn bedje ga opzoeken.. Word morgen om 6 uur weer wakker gebeld om *fris en fruitig* door te gaan met dat heerlijke studeren.. Ben benieuwd hoe het daaro gaat?! Vooral maar blijven denken aan de positieve dingen waar we vandaag zijn achter gekomen: het laatste tentamen van het jaar! :crazy:En en soort van 3.5 week eerder zomervakantie! :crazy:Nog ff bikkelen als beren.. Daag kuss Joy
Sanne     9 apr 2005, 22:22

Heey beer!
Alles goed? Lekker aan het feesten? Los ana het gaan???!!!!!!!:smoking: , hehehe nee grapske, ik ben helemaal kapot moe, gister was echt te mooi voor woorden vertel je nog wel, te grappiggg, maar jij lekker :banana:en :drinking:jajaja:swinging: , ik geloof je wel tenminste als ik straks die brakke stem weer hoor, mis ik stiekem natuurlijk wel een beetje:crazy: , :love kissing:, San.
Joyce     10 Apr 2005, 13:17

Ik kan je vertellen dat het dit weekend idd een en al :drinking:was.. Maar echt laat heb ik het niet gemaakt, trok ik niet! Lag er vrijdag om HALF 3 (!) in en gister om half 5 ofzo.. Ben het niet meer gewend hè.:smile!: Maar kan je vertellen dat mijn stem iig weer enigszins klinkt zoals *vroeger*.. :-PPPEn ik wil zeker die verhalen horen over dat concert, zie jou sowieso dinsdagochtend om kwart voor 10.. Heb je die kerel van het zwembad btw nog aan de lijn gehad? Ik moet morgen ook nog ff naar die rotzooi daarover kijken.. |-SMaargoed, ik ga nog ff mn bed in en daarna naar mijn kerel want we trokken het niet meer om tot donderdag te wachten, dus die komt ff een dagje naar Utrecht! :crazy:Beer, spreek je! Kusss
Sanne     14 apr 2005, 11:48

Yo BeerO,
Ik geef je ff een lekkere stevige hand, ik hou niet van een slappe:shock:
hehehehehehe:crazy: , :love kissing:, san
Joyce     18 Apr 2005, 14:02

Vraag: "Heb jij ook zo'n hekel aan mensen die slappe handdrukken geven?" :rolling:

Hehe, ik dacht weer ff aan die mooie handdrukgrappen tijdens het college en de daarop volgende film- en fotosessie. :lach:
Maarre, heerlijk he, zo'n trainingsweek op de uni voor de boeg.. Ik moet zeggen dat het me op zich allemaal nog wel geinig lijkt, alleen dat uur nabespreking van net vond ik maar een beetje lullen in de ruimte.. En daar moet je dan dat leerverslag over gaan maken..?! :chinrub:Ik heb net iig ff gezocht naar die verdwenen opdracht van je, heb wel iets gevonden, maar weet niet zeker of het de goede is.. Hoop het maar, dat hoor ik zodra je *eindelijk* tong!klaar bent met koffie tanken. Daaaag kus
Sanne     19 apr 2005, 01:38

Beer:cheer: ik wilde je fff voordat ik ga slaffen een ontspannen maar toch enigzins slappe handdruk geven:clap: , nou ik ga maffen:(() , :lips:


Sanne     20 apr 2005, 13:07

Hussein:banana:
ik zie je morgen:rolling:
Saddam :coolpeace:morgen ff praten over nieuwe wapens:beard:
Joyce     20 Apr 2005, 21:05

S. Hussein, zeker ff over nieuwe wapens praten morgen. :cowboy:Voor de rest vroeg ik me af of je je vandaag nog nuttig hebt gemaakt op het gebied van unigemekker of andere zaken? Heb je al een nieuwe fiets teruggejat? :beard:tong!Ik heb de hele dag gechillt met Ralph en ga vanaf morgen weer aan de bak! Kuss
Sanne     29 apr 2005, 11:31

Geile beer :licking::licking:en vieze kwabsnol:rolling:
Ik hou van Saaadddaaamm:worship: ..Ik hou van Saddaammm:worship:
! Vetklep !:elephant:
Joyce     30 Apr 2005, 16:10

Mooie flap met Voor en Na in de USBO ja. :jumping:Heb je je nog lekker lopen bezatten met cola gisteravond? Mijn avond was wel mooi, alhoewel er ook wat gezeik was. Spreek je nog! Kuss
Sanne     9 mei 2005, 23:30

Hier spreekt de XXL-houder met verlengbare stok:jumping: : IK wil een Buzerrrr naar je sturen
Joyce     10 May 2005, 13:25

Hou je op met je Buzzerrrs? :hammer:Hehehe.. :-PPP


Joyce     19 May 2005, 18:22

Skype is tof! Morgen vrij zijn is tof! Vanaaf miss naar de klosse is tof! :hangloose:Maar morgen brak = niks aan onderzoeksverslag doen = minder tof = een dilemma!:chinrub: Maargoed, spreek je later XXL-houder met verlengbare stok! :tooth:
Sanne     26 mei 2005, 10:44

Beer:jumping: ga je lekker broodjes smeren:-PPP ..met je commentaar op mijn 'harde' brood:hammer: . Beren die broodjes smeren OOw:crazy: het was een wonder:shrug: , 't was een wonder, boven wonder dat die beren smeren konden.. HI HI HI:rolling: HA HA HA:tooth: , Jij zat er naast en gooide mijn brood..was een respectloze beer


Sanne     26 mei 2005, 11:00

:machinegun:Heey Respectloze Beer!
Ik constateer weer een vrij brutale omgang met mijn zakje:breakdance:
Wat kan ik overigens toch geweldig jouw flesje vullen:brushing: :thumb up!:, dat kunnen we van de omgang van jou met mijn boterhamzakje niet zeggen:beard::breakdance:
Joyce     30 May 2005, 16:32

:shrug:Wat is er gaande Hussein?Joyce     20 jun 2005, 13:43

rollende lach klakkende tongJoyce     20 Jun 2005, 13:42

Yo DuDe! :smoking:
How's life? Nog lekkah gechillt met je matties? Nog wat Breezahtjes achterover geslaguh? :drinking:
Ik ga 'm weer effah boekuh!
LaToR xXx :rolling::tongue updown:
Sanne     15 jul 2005, 18:54

Saddamma! Heb je ook zo'n zinn om met wapens te spelen?:shoot: ghe ghe..Beer je zit nu met je luie retfe in Toerkoestan, lekker de turken van je afslaan:hangloose: Toen ik daar was werd je er helemaal gestoord van. Ik wil je wel helemaal kapot zien gaan :dancing:en dan mij bellen mij die geweldige lang-weg-geweest stem :threesisters:. Bel me als je terug bent, ben benieuwd hoe het met je gaat!:cheer:


Sanne     19 sep 2005, 17:01

Het toverwoord (ook om onder andere de studie door te komen):
:crazy::crazy::crazy::crazy:HUSSEINTJE!!!!!!
Joyce     20 Sep 2005, 23:04

Hehehehe zeker het heilige toverwoord... Husseintje is onze man! Maaaargoed, ik zie u morgen rond de klok van kwart over 9, kus!

Sanne     7 okt 2005, 16:24

Beer de beerie toch HUSSEINTJE:pirate: van me, Hoorde van uin dat je het vanochtend ook maar even heb laten afweten? Ben wel benieuwd, mooi feestje gehad:disco: ? Ik gister wel:threesisters: :hangloose:, ben brak als een echte aap ghe ghe:drinking: ..nu weer trainen en morgen mag ik ook twee keer op een dag in de steigers staan..:eyes: . heey beerie ik spreek jou, skypie is het medium!
Joyce     9 Oct 2005, 22:07

Hehe klopt, heb het laten afweten.. Had het niet af en geen zin.. Wel een beetje jammer alleen dat we op die participatie beoordeeld worden. twijfelendMaar feessie was dus mooi? En dit weekend dus weer actief gedaan? Ik had vrijdagavond een borrel van de zus van Ralph, was mooi, hamburgers+hotdogs+cocktails.:grote smile: En zaterdag de hele dag gewinkeld, altijd relaxed! :jumping:'s Avonds uit eten geweest en vandaag wilde ik eigenlijk dik aan de studie, maar dat is er niet van gekomen. Moest namelijk nodig mn fiets eens goed goud spuiten :tooth:en hardlopen.
Maargoed, morgen is het weer maaaaandag, jippie.. Zie jou iig om kwart voor 1 voor jouw huisje. Daag :love kissing:


Joyce     10 Oct 2005, 13:49

"Dat is wat ik nu bij Rechten krijg.." - Kikker a.k.a. Tweede L.
+o(:sealed:


Joyce     18 Oct 2005, 00:36

De grote (letterlijk en figuurlijk) vrindin van ONZE grote Ik-Ben-Zoveel-Ouder-En-Wijzer-Dan-Jullie-En-Ik-Zit-Bij-UVSV-Waar-Ik-Zo-Trots-Op-Ben-En-Dan-Vooral-Op-Mijn-Dikke-Kont-En-Benen-Vriendin zat gezellig bij ons in de zaal vandaag! Nu maar hopen dat we het ook gehaald hebben... Maargoed, het is nu tijd om één, of toch eigenlijk veel meerdere drankjes, te gaan doen in mijn oude stamtentje, dus TABEE!
:love kissing:
Sanne     22 okt 2005, 22:48

Yo Husseinhosanna!
Ge-wel-dig dat proces nu in deze tijden..Wij houden dat goed in de gaten he Saddam


Sanne     30 okt 2005, 23:16

Hussein...tanden met kiespijn:tooth: :jumping:goed ik word redelijk gestoord onderhand

Joyce     17 Nov 2005, 18:46

Yo beer!
Vakantie is heerlijk.. idd voornamelijk mooie feestjes, lang slapen en vooral niks doen.:Lach!: Wel een beetje jammer dat ik nog geen reet aan die herkansing heb gedaan terwijl dat wel de planning was, maar dat was ook weer te verwachten.. Wil ik de laatste dagen nog ff gaan doen. En morgen idd 11 uur Poort! Zie jou daarvoor oke?
En die Husseinhyve moet echt ff opgezet worden ja.. :smile!:
Zie je morgen, kuss
Sanne     23 nov 2005, 23:46

Scannen...:typing: ..scannen...:typing: ...en nog meer bestanden scannen..:typing: ..80.00 gehad..we nemen even een borrel:coffee: ..nog paar duizend te gaan:sleeping: .. we zijn goed op weg:driving: nog de laastste paar:typing: en ja hoor..na ruim 200 minuten is ie klaar!:whistle: . Saddam:pirate: :loveyou:heb wel zin in morgen partner!
Joyce     24 Nov 2005, 12:01

Hahaha heel veel scannen idd.. :typing:En dan heel veel waarschuwingen en Trojaanse paardjes vinden.. :mouth:Beetje balen!
Maargoed, zie je zo beer! We gaan ervoor! :love kissing:Joyce     27 Nov 2005, 19:46

Saddampje, gaat het al beter met je? Morgen weer lekker naar de uni.. |-SHeb er geen zin in! Ook niks voorbereid ofzo, moet alleen zo nog wel ff dingen voor dat adoptiebedrijf zoeken. Maar hier voor de rest alles goed, Ralph weer terug! :jumping:Spreek je morgen weer! Kwart voor 1 bij jou, :love kissing:
Sanne     9 dec 2005, 13:26

Yo beer:(h):
Mooi avondje:threesisters: en had me wekker vanochtend een btje te vaak op snooze gezet..dat het op een gegeven moment gewoon totaal geen zin meer had:mouth: . Maar heb je het wel overleefd?:eyes: . Waren gister verdomde acties van kerels..supergrappig, vertel ik nog wel..anyway ik ga maar eens in actione komen en vroeg me af hoe het nog stond met de Trojaanse paardjes of je die nog vond op je :typing:? hehehehe:brushing: , kus
Joyce     9 Dec 2005, 18:33

Hahaha jij lag lekker brak te wezen, daar ging ik al vanuit ja.. :tooth:Maar verhalen over kerels? Ik ben ben ieuwd, hehe.. Ik was ook motherfucking gaar en wilde eigenlijk niet gaan want sliep pas om half 6 ofzo, sowieso was ik ineens nog tot 2 uur 's nachts bezig met die opdracht. Toen rond half 4 werd ik gebeld door het vriendje van een vriendinnetje uit Zeist en hij had het veel te laat gemaakt in Utrecht om nog terug met de bus te kunnen dus die wilde een fiets lenen. Dus die stond om half 5 voor de deur en toen om half 9 moest ik weer op. Maarja volgende week vrijdag ben ik er ook al niet door Budapest:Lach!: dus dan heb ik al die 2x dat je mag skippen gebruikt.. Maargoed, ik heb het wel overleefd, vond het wel geinig om te zien hoe dat debatteren er aan toe ging.. Het viel me wel mee.
En die Trojaanse paarden heeft Ralph doodgemaakt! :cowboy:Dus daar ben ik verdomde blij mee!
Maargoed, ik zie jou maandag om kwart voor 1 neem ik aan, ik moet echt gaan lezen voor mn leven voor PIP..
Dikke kus en brak maar lekker uit!


Joyce     20 Dec 2005, 22:56

Husseintje,
Jij bent druk met kerstdineetjes dus? Maar wij moeten proberen daar tussendoor toch nog eens contact op te nemen om te praten over onze leventjes.. Hier iig alles oke, alleen heel erg moe, aangezien we in Boedapest elke dag om half 9 aan het ontbijt moesten zitten geschokt!dingen die ik niet gewend ben. En dan lange, maar erg leuke, dagen maken en je bedje weer inrollen.. Maar je hoort alles nog. Was vandaag iig te brak om op te staan en actief te gaan doen in de les die ik toch niet had voorbereid. Maar moet nu wel weer aan de bak voor die studie, ga zo maar eens even op WebCT kijken wat die opdracht voor Design Management psies inhoudt.. Maar miss dat jij binnenkort ook nog ff wat toevoegingen aan die opdrachtbeschrijving kan geven, zoals we de vorige keer ook hadden gekregen. Moet volgens mij ook nog vanalles aan literatuur lezen voordat ik sowieso aan die opdracht kan beginnen, wat redelijk funest wordt aangezien ik morgen en overmorgen ook moet werken overdag en woensdagavond zit ook al vol. Even kijken hoe ik dat ga oplossen.. Ben jij al begonnen? En ben je sowieso goed bezig met de studie? En hoe gaat het voor de rest?
Kuss


Joyce     3 Jan 2006, 12:11

Saddamos,
Heb je nog een mooie avond gehad in de Woo? Die van mij was iig verdomde geslaagd! Maar ik moet echt eens beginnen aan de studie, het is werkelijk een ramp.. Ik vroeg me nog even twee dingen wat dat betreft af:
1) Hadden we ons moeten inschrijven voor de herkansing BRM, of sta je daar automatisch voor ingeschreven? Niet dat jij die her gaat doen maargoed..
2) We moeten uiterlijk maandag een groep voor die opdracht voor Design Management hebben hè, ik had Simon lange tijd terug gemaild maar die heeft nooit gereageerd.. Wat is ons plan? twijfelend

Ik word gek van het idee dat ik nog zoveel moet doen, weet echt niet hoe ik het moet gaan plannen.. Ben jij ondertussen al begonnen?
Kuss
Sanne     12 jan 2006, 00:07

Saddam Hus is aan het studeren voor haar leven en ik ga nu weer verder chillen:tongue updown: ..zware weken komen eraan..x-PPP
Saddama wat is dit trouwens voor sletterige smiley:baby: ? Gaan we op hyves ook al op die toer..
Joyce     12 Jan 2006, 00:21

Hehehe dat is gewoon een baby met een speen beer.. :baby:Jij met je gekke ideeën altijd..:smile!: Maar het is genoeg geweest voor vandaag studeren, tijd om een tukkie te doen!
Kuss
Sanne     17 jan 2006, 21:53

Yo beero
Ik wordt gekko:eyes: :eyes::jumping::eyes::eyes:helemaal kranko:crazy: van dat gezeik met die politieke sheit, mensen hier heb ik niet voor gekozen: geef me een samenvatting en maak dat boek een stuk kleiner, een bladzijde of 150 vind ik supermooi! maar niet ruim 400 pages lullen. Nergens voor nodig:mouth: Wat een frustraties krijg ik hiervan:coffee: , moet het even kwijt beer.. Ga liever een btje :whistle:of :sleeping::watchingtv:dat is veel interessanter:playing: . Nou veel suc6:reading: ik ga weer even chillie billie doen en verder bekijken die sheit, want dat is, shei sheit sheitx-PPP , ciao
Sanne     13 sep 2006, 22:57

:hangloose::hangloose::hangloose::hangloose::hangloose::hangloose::hangloose:
(^):swinging::swinging::swinging::swinging::swinging::swinging::dj::dj:
PARTYTIME:shakeit: :shakeit:
YO Hussein:-p> ,
20 jaar , but still going strong!:duim_omhoog!:
Ik ken je nou twee jaartjes en ik vind je TOP, altijd bereid klaar te staan en tijd te maken, veel lol:lol!: :jumping::crazy:gek doen en namen bedenken:tooth: , 's nachts doorhalen en zo kan ik wel even doorgaan. IK wens je een superjaar en hoop je snel te zien, want vroeg me af of het nog ging lukken volgende week?:shrug:
Ik ga tukjes doen, een laatste dans vooruit..omdat je jarig bent:dancing: , :hearteyes:.
Joyce     14 sep 2006, 16:22

Hee :teddybear:!!
Bedankt voor je gezellige krabbel met al die feestvierende plaatjes erbij!:lach!: En ook nog bedankt voor je sms gisteravond, ik las hem pas 's avonds toen ik terug was van de Veri-borrel en wilde je eigenlijk vanochtend pas een smsje terugsturen om je niet wakker te maken. Maar ik drukte vannacht perongeluk op verzenden i.p.v. opslaan, hehe.. Hoop niet dat je er wakker van bent geworden. Maar ik ben er wrs volgende week dus niet bijsmiley verdrietig ik moet echt even aan de studie beginnen en die les voorbereiden enzo.. Maar ik denk dat je sowieso een gezellig en ontspannen weekje gaat krijgen in het Land van Bartje! :hitchhike:Iig alvast veel plezier, maar ik spreek je daarvoor vast nog wel even. En dan prikken we een datum dat ik écht weer zie!
:hugging:


volgendFoto Sanne Gresnigt spelend op de gitaar - 2003 Gitaar spelende Sanne Gresnigt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto van de  studente Sanne Gresnigt in de trein
De jonge studente Sanne Gresnigt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto studente Sanne Gresnigt op vakantie in Frankrijk
Zomer 2005 - Vakantie voor Sanne Gresnigt
V1.5 
 Bezoek sinds sept'08