Sanne     13 apr 2005, 14:51

Hey Roossiee:cheer: !
Geinige foto trouwens van The Head miss kan je die foto's van die jasjes passen ook nog eens sturen, zou geinig zijn..trouwens heb ff een vraagje aan je ik ga dus iets van 8 9 of 10 mei (whatever..:crazy: ) verhuizen:boogie: en ik d8 jij als crea Bea, creatief en opperhead taartenmaakster hebt miss nog leuke woonideeennnnn??:threesome:, ik hoor het wel :thumb up!:
Roosmarijn     13 Apr 2005, 15:42

Hee Pan,
tuurlijk!Ik kom je anytime inrichting-advies geven! (kan ik mijn creatieve ei weer eens kwijt :disco:[roeien vraagt toch weinig van je creativiteit he? :big smile:]) Zal kijken of ik nog meer interessante foto's voor je heb.
xx Roos
Sanne     28 apr 2005, 23:52

Heey Roossiieee moosie:jumping: ,
Bedankt voor je geinige foto's:peace: ..
Ik vond je ideetje:juggling: erg leuk, je blijft me verbazenhosanna! ..ik heb je vanaf ook gemist hoor!:hugging: , zie je morgen! Wat ga je op konninginnedag doen? :lips:
Sanne     26 mei 2005, 11:44

Ja Roos hallo hosanna!, Allie Bellie hoort bij de boegen :thumb up!::hangloose: JA! Ze is niet voor niks het langste (!) lid van de boegproppen:clap: :jumping::peace: :lips: voor Allie!Sanne     26 mei 2005, 11:59

Heey Roossiiee:peace:
Zomaar probeer je een echte boeg in hard en nieren over te halen, allie bellie de snellie:tooth: bedoel ik, dat kan niet zomaar he, dat begrijp je wel he:-ppp:
Roosmarijn     25 Jun 2005, 17:20

Hee Pan,
zat toch te denken dat we misschien gewoon wel het "bikkel de neree"-shirt moeten maken. Ik bedoel, we zijn toch ook bikkels de neree -> o.d.z. volgend jaar een elftal? :chinrub:Sanne     6 aug 2005, 17:07

hosanna!hey roos
Bruine retfe gekregen daar in Portugal?:elephant:
:-ppp
Roosmarijn     6 Aug 2005, 21:34

Nou, eerst vooral een rode redfe :chinrub:
Maar verder was Portugal heel erg top!
Ben je al in Bloemendaal? Anders kom ik gewoon binnenkort naar je toe fietsen :disco:
Sanne     9 aug 2005, 19:37

Heyyy:lach!: Roos probeer je al dagen te bereiken, maar gelukkig bestaat er nog hyves..ghe ghe:cheer: . Ik wilde namelijk wel weten hoe het met je verjaardag zit..morgen alweer 19 jajajaja:jumping: . Dus aangezien ik je niet kan bereiken mag ik niet komen ofzo? :-?Ik heb beloofd om het niet te vergeten en het zit serieus al dagen in me kopfe..In ieder geval heel veel plezier & mooie cadeaus en dan hoor ik het wel:(() . Zaterdag zie ik je vast wel bij mentorenfeest en tijdens de UIT :kilian:moeten die kindjes van ons maar even integreren:grouphug: , wordt vast wel een mooi feestje. Heb er wel zin in:banana: . :love kissing:, San met de witte retfe
Rooosmarijn     9 Aug 2005, 23:00

He Pan,
vier m'n feestje later, want naar het strand gaan gaat geloof ik niet zo werken :tranen!: Leek me leuker en handiger om het gewoon in Utrecht te vieren, zodra ik weer een eigen kamer heb. Maak het vrijdag op het pre_UIT-feest helemaal met jullie goed!
Ben jij nu in Bloemendaal?
Sorry,
xx Roos
Sanne     10 aug 2005, 13:17

:cheer:Heey Roos:party:
Kijk eens wat een poppetjes ik voor jouw feestje uit de kast heb gehaald en ze kunnen zo mooi gelijk een wave voor de jarige doen..leuk hetong! !
:wave::wave::wave::wave:
Veel plezier vandaag en gefeliciteerd natuurlijk met dat 19de jonge jaartje voor de verneukeratifste ploeggenoot..
(^)

:love kissing::love kissing::love kissing::love kissing::love kissing:
Roosmarijn     11 Aug 2005, 10:40

Hee Pan, schitterend originele krabbels die je me stuurt :clap:
Heb leuke verjaardag gehad, maar begin nu wel zin te krijgen in een echt feestje :hangloose:Wat spreken we af voor vrijdag?
:love kissing:Roosmarijn     27 Aug 2005, 11:57

Hee Pannie!
Ben na 3 dagen kuren en loom op bed hangen weer genezen en weer zo goed als nieuw :crazy:M'n kamer is echt supergaaf (8-o ) en hier op het UC is de introweek weer met volle kracht van start gegaan; feestjes te over dus weer. Je moet echt snel op bezoek komen, anders mis je nog de unieke sfeer op UC-feestjes (voor je het weet zijn we weer in training).
Achja, 5 is natuurlijk ook een supermooie plek, maar de vraag is of ze eigenlijk nog gaan roeien, aangezien er een typhoon boven die roeibaan schijnt te razen :shock:
Tot snel, geniet van de vakantie :playing:
:love kissing:RoosRoosmarijn     31 Aug 2005, 21:47

Sannepan! Staat een supermooi feest in de steigers; W-loomooloo in mijn nieuwe unit W! Heb eigenlijk wel weer zin om weer eens bits te gaan trainen, want ik begin te merken dat ik mezelf iets te veel begin te verliezen in de vrijheden van het UIT training zijn :drinking:
Morgen moet ik alweer beginnen met school :mouth::reading::tranend!:8-o:(():shrug::eyes:|-S:-?:sealed::(():chinrub:


volgend vorig


Portret van Sanne Gresnigt in Nieuw Zeeland
Bijna 19 jaar; Sanne Gresnigt
'down under'  20mrt'03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Sanne Gresnigt op vakantie in Frankrijk, juli 2005
Sanne op vakantie - juli2005
V1.4 
 Bezoek sinds aug'08